Mihai Morar s-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost un sentiment de eliberare”

Mihai Morar a luat o decizie radicală. Foto: Facebook/Mihai Morar.

Mihai Morar nu mai este interesat de televiziune. Vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și cucerește mediul online.

Prezentatorul a luat o decizie radicală

Mihai Morar este cunoscut publicului larg ca prezentatorul emisiunii „Răi da buni” de la Antena Stars. Emisiunea a avut succes, iar audiențele acesteia au fost de invidiat. Prezentatorul, însă, a decis să se retragă.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo„, a remarcat Mihai Morar pe YouTube. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Acum un an, showul a fost pus pe pauză. Prezentatorul a recunoscut сă atunci când a părăsit platoul emisiunii „Răi da buni”, a simțit că nu va reveni să lucreze acolo.

Unde îl putem urmări

Vedeta a decis să-și schimbe viața și s-a axat pe proiectele personale. Prezentatorul a mărturisit că se simte mult mai liber și face ceea ce îi place și îi aduce satisfacție.

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la TV a fost interviul cu Fulgy’, a spus Mihai Morar.

Fostul prezentator de la Antena Stars a lansat, recent, alături de Constantin Necula, un volum „Despre sensul vieții”.

„LA 40 DE ANI de când mama m-a făcut. Vă zâmbesc larg și sincer de după prima mea carte, al cărei prim tiraj aproape l-ați epuizat într-o singură zi. Cartea ‘DESPRE SENSUL VIEȚII’, conversația a doi prieteni, Părintele Necula și păcătosul Mihai, a fost comandată în 1000 de exemplare doar în prima oră de când a fost pusă la vânzare. Darul ăsta, DESPRE SENSUL VIEȚII, pe care vi l-am făcut la 40 de ani s-a întors înmiit în darul vostru către mine”, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe