Mihai Morar s-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost un sentiment de eliberare”

Mihai Morar a luat o decizie radicală. Foto: Facebook/Mihai Morar.

Mihai Morar nu mai este interesat de televiziune. Vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și cucerește mediul online.

Prezentatorul a luat o decizie radicală

Mihai Morar este cunoscut publicului larg ca prezentatorul emisiunii „Răi da buni” de la Antena Stars. Emisiunea a avut succes, iar audiențele acesteia au fost de invidiat. Prezentatorul, însă, a decis să se retragă.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo„, a remarcat Mihai Morar pe YouTube. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Acum un an, showul a fost pus pe pauză. Prezentatorul a recunoscut сă atunci când a părăsit platoul emisiunii „Răi da buni”, a simțit că nu va reveni să lucreze acolo.

Unde îl putem urmări

Vedeta a decis să-și schimbe viața și s-a axat pe proiectele personale. Prezentatorul a mărturisit că se simte mult mai liber și face ceea ce îi place și îi aduce satisfacție.

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la TV a fost interviul cu Fulgy’, a spus Mihai Morar.

Fostul prezentator de la Antena Stars a lansat, recent, alături de Constantin Necula, un volum „Despre sensul vieții”.

„LA 40 DE ANI de când mama m-a făcut. Vă zâmbesc larg și sincer de după prima mea carte, al cărei prim tiraj aproape l-ați epuizat într-o singură zi. Cartea ‘DESPRE SENSUL VIEȚII’, conversația a doi prieteni, Părintele Necula și păcătosul Mihai, a fost comandată în 1000 de exemplare doar în prima oră de când a fost pusă la vânzare. Darul ăsta, DESPRE SENSUL VIEȚII, pe care vi l-am făcut la 40 de ani s-a întors înmiit în darul vostru către mine”, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană