Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria: „Ce ne puteam dori mai mult?”

Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria: Ce ne puteam dori mai mult?
Foto: pixabay.

Lavinia Pîrva trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică jr. Cei doi cresc un băiețel și sunt fericiți ca niciodată. După mai multe relații eșuate, îndrăgostiții și-au regăsit liniștea și au reușit să construiască o familie de invidiat.

Foarte puțini știu că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică junior au avut o nuntă secretă în Bulgaria. Partenerii au vrut să se ascundă de văzul lumii și să organizeze o ceremonie de neuitat în intimitate și liniște.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au avut o nuntă secretă

Lavina Pîrva este mai discretă atunci când vine vorba de viața personală, însă aceasta a făcut o excepție și a dezvăluit câteva detalii despre una dintre cele mai fericite zile pe care a avut-o în viață.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a mărturisit Lavinia Pîrva pentru viva.

„A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a completat-o Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pârva este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. de cinci ani, iar împreună au un băiat pe nume Alexandru. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Lavinia Pârva a vorbit despre viața de familie și despre faptul că ea și-a dorit să fie o mamă cu normă întreagă.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, planuri pentru al doilea copil?

Timp de trei ani, Lavinia Pîrva a renunțat la absolut orice pentru a își crește copilul. Artista a lăsat cariera pe locul doi și a pus pe primul loc familia. Aceasta a mărturisit că nu își mai dorește un al doilea copil, deoarece nu ar mai putea face față noilor provocări pe care le aduce creșterea unul alt bebeluș.

„Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta’’, a spus aceasta în emisiunea Xtra Night Show.

Urmăriți B1TV.ro și pe