Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, un proces în care a fost implicat

Petrică Mîțu Stoian a câștigat un proces post-mortem. Facebook/Petriсă Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem,  un proces, care a durat nouă ani. Regretatul artist trebuia să se prezinte în fața instanței în urmă cu o zi.

Ce a comis Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost acuzat că ar fi furat drepturile de autor a unei melodii. Procesul a început în anul 2013. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Un muzician l-a acuzat că i-ar fi furat melodiile, motivul pentru care a înaintat un proces în fața instanței. Tribunalul din Craiova a respins cererea compozitorului și au motivat decizia prin faptul că „nu ar fi formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian a avut loc miercuri, 10 noiembrie. Până atunci, trupul interpretului se afla în incinta Ansamblului Maria Tănase. Cortegiul funerar, care l-a adus la Craiova, a fost întâlnit cu aplauze.

Cum a fost ultima zi de viață a lui Petrică Mîțu Stoian

Sora artistului a povestit, recent, despre ultimele clipe din viața lui Petrică Mâțu Stoian. Femeia crede că bărbatul a suferit un atac de panică înainte de moarte.

“În momentul în care s-a ridicat puțin, acolo s-a învârtit în pat, i-a scăzut brusc tensiunea, s-au alarmat medicii. Noi am ieșit afară, că eram acolo cu el. Și mă gândesc că a fost un atac de panică, nu știu ce a fost. Au venit mai mulți medici, i-au pus o mască de oxigen, el n-a suportat-o și atunci au hotărât să-l ducă la Terapie Intensivă”, conchis sora interpretului.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale