Probleme în platoul Chefi la cuțite?! Decizia de la Antena 1 i-a revoltat pe fanii emisiunii

Probleme în platoul Chefi la cuțite?! Decizia de la Antena 1 i-a revoltat pe fanii emisiunii / Foto: Instagram / Chefi la cuțite

Ediția specială Chefi la cuțite a stârnit o serie de controverse, în special atunci când s-a aflat cine este marele câștigător. Fanii emisiunii au fost revoltați și ar fi considerat că s-a produs o nedreptate.

Foștii concurenți din Asia Express au participat într-o ediție specială Chefi la cuțite. Cele trei episoade au fost difuzate la Antena 1, iar marea finală a avut loc de Ziua Națională a României. Mai multe imagini, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Probleme la Chefi la cuțite?! Ce a decis Antena 1 și de ce i-a revoltat pe fanii emisiunii

În marea finală a ediției speciale a intrat echipa lui chef Dumitrescu, mai exact echipa galbenă. Concurenții au fost: Shift, Natanticu, Elwira Petre și chef Patrizia Paglieri.

Cei 4 concurenții au avut voie să își aleagă un ajutor, dintre membrii celor două echipe adverse, care au și pierdut competiția.

Citiți și: Cine o creşte, de fapt, pe Josephine, fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol

Chef Patrizia a fost câștigătoarea ediției speciale de Chefi la cuțite, iar ajutorul său a fost Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir.

Când farfuriile celor 4 concurenți au fost gata ele au mers la chefi Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea pentru jurizare.

Așa cum era de așteptat, Gina a anunțat marele câștigător, iar farfuria de aur a mers la Patrizia Paglieri. Italianca are o experiență vastă în bucătărie, fiind chef de mai bine de un deceniu, dar și fost jurat la Master Chef, shpw-ul culinar de la Pro TV.

Patrizia Paglieri este și bucătarul alături de care și-a început cariera chef Florin Dumitrescu. La testimonialele pentru ediția specială a emisiunii de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a povestit acest eveniment, fiind convins că Patrizia și Florin nu se vor înțelege dacă vor fi în aceeași echipă.

Citiți și: Este oficial: Celentano şi-a dat demisia!

Patrizia Paglieri a câștigat Chefi la cuțite

După ce chef Patrizia a câștigat ediția specială de la Antena 1, au apărut voci care s-au plâns și s-au declarat revoltate de faptul că lupta purtată la Chefi la cuțite nu a fost una egală.

Patrizia Paglieri este o femeie cu o vastă experiență în bucătărie, aceasta fiindu-i și meseria, în timp ce restul vedetelor care au gătit nu sunt atât de pricepute cât să concureze cu ea.

Fanii s-au declarat revoltați de faptul că Patrizia a câștigat, considerând normală victoria, având în vedere priceperea de care „Poverina” a dat dovadă de-a lungul anilor.

Citiți și: Mario Fresh face dezvăluiri despre viitorii socri: „Am tremurat vreo jumătate de an”