Războiul continuă: Meghan și Harry nu se vor întâlni cu William și Kate, în timpul vizitei în Marea Britanie

Războiul continuă: Meghan și Harry nu se vor întâlni cu William și Kate, în timpul vizitei în Marea Britanie
Foto; Hepta/Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA.

Meghan Markle și Prințul Harry vor reveni în Marea Britanie luna viitoare. În timpul vizitei la Manchester, cei doi vor participa la One Young World Summit, unde, pe lângă ei, se vor afla și tineri lideri din 190 de țări. Apoi, cuplul va pleca pentru scurt timp în Germania, dar apoi se va întoarce din nou în Anglia.

Meghan Markle și Prințul Harry vor reveni în Marea Britanie

Ducele și ducesa de Sussex vor participa la WellChild Awards pe 8 septembrie. Așadar, acesta nu este singurul lucru pe care Meghan și Harry planifică să îl facă în Marea Britanie. Potrivit jurnaliştilor, „fugarii” intenţionează să se vadă cu câteva rude.

Este adevărat, Kate Middleton și Prințul William s-ar putea să nu conteze la o primire călduroasă. După cum au aflat reporterii Daily Mail, „ducii rebeli” vor evita contactul cu ei dacă este posibil. „Este puțin probabil să se poată întâlni chiar așa”, a subliniat insider, referindu-se la programele încărcate ale ambelor cupluri.

Dar Megan și Harry speră să petreacă mai mult timp cu Regina Elisabeta. În acest caz, există doar  un impediment – la începutul lunii septembrie, Majestatea Sa va avea multe de făcut în legătură cu anunțul noului premier. Conform programului oficial, șeful guvernului va trebui să se întâlnească cu suverana în 6 septembrie.

Se părea că decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta în California și de a renunța la îndatoririle membrilor familiei regale ar distruge definitiv relațiile cu rudele britanice. Totuși, punctul de neîntoarcere a fost interviul scandalos cu Oprah Winfrey, în care cuplul era deja foarte „deschis”. Și în timp ce toată lumea credea că ducii nu se vor mai înțelege niciodată cu Windsor, au venit cu un plan bun.

Regina Elisabeta, păcălită de Meghan și Harry

Designerul englez Nicky Haslam, care comunică îndeaproape cu toate persoanele cu titlul britanic (de la Ducesa de Cornwall la Prințul Michael de Kent), a spus că Harry și Megan urmau să-și numească fiica Doria, dar în curând s-au răzgândit și au decis să-i dea bebelușului numele Reginei.

Potrivit lui Nicky Haslam, înainte de a lua o decizie, ducii au decis să se consulte cu Regina. După apelul telefonic, Elisabeta a II-a a fost sigură că Harry și Meghan își vor numi fiica Elizabeth și nu Lilibet. Și cât de surprinsă a fost când a descoperit că cuplul i-a folosit porecla din copilărie.

„L-am auzit pe el (Harry) strigând-o și spunând: ‘Vrem să-i punem fiicei noastre numele după tine, bunico’. Ea a spus: ‘Ce drăguț din partea ta, mulțumesc’, crezând că vorbea despre numele Elizabeth. Deci, au primit permisiunea, dar nu au dat un nume”, a spus Nicky în cadrul unui podcast.

Urmăriți B1TV.ro și pe