Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”

Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el
Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer nu încetează să vină cu detalii șocante despre începutul relației amoroase a fostului soț, Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan.

Minciunile Anamariei, deconspirate de Mariana Pfeiffer

Anamaria a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul său amoros cu antrenorul Universității Craiova. Femeia plângea și povestea despre farmecul relației și a susținut de mai multe ori ideea că nu s-a implicat în căsnicia fostului soț.

Potrivit impresarei, căsnicia lui Reghecampf cu Pfeiffer a fost deja ruinat și nu mai putea să fie salvată. Așadar, Anamaria neagă că și-a construit fericirea pe suferința altei femei.

Mariana Pfeifer a decis să nu accepte „adevărul” impresarei și a povestit cum au stat lucrurile în realitate. Aceasta spune că e o minciună totală faptul că toți trei au stat la masă și au discutat. La fel cum, de altfel, este o minciună că Laurențiu și Mariana au fost despărțiți de doi ani atunci când Anamaria și Laurențiu s-au văzut prima dată.

„Anamaria a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”, remarcă Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu Reghecampf

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf mai adaugă că cei doi s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-au culcat a fost pe vremea când era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”.

Mai mult, Mariana Pfeiffer susține că Anamaria Prodan i-a cerut să accepte micșorarea pensiei alimentare. Economisind, astfel, pe copilul din prima căsnicie a lui Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008. Ex-parteneri au crescut împreună pe fiul lor de 13 ani, Laurențiu junior. Însă, povestea de dragostea li s-a terminat, atunci când s-a aflat că Reghecampf se iubește cu amanta Corina Caciuc.