Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”

Răzvan Simion vorbește deschis despre aventurile amoroase. Foto: Facebook/Răzvan Simion.

Răzvan Simion a avut mai multe cuceriri. Prezentatorul s-a întâlnit numai cu femei frumoase și s-a bucurat de atenția celebrităților.

Ce spune Răzvan Simion despre fostele sale

Răzvan Simion și Lidia Buble au avut o relație serioasă, care a durat cinci ani. Cei doi s-au despărțit în iunie 2020. Vezi mai multe poze AICI.

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, a anunțat prezentatorul.

Citește și S-a aflat numele celui mai bun influencer din România

Bărbatul a mai avut o relație de lungă durată. Acesta a fost căsătorit, însă, mariajul nu a rezistat mai mult decât 15 ani. Soția i-a născut o fiică și un fiu.

Prezentatorul a fost invitat, recent, la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre relațiile sale.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu și înapoi tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care eu le-am avut și pe care le-am produs. Fără suma experiențelor, eu nu puteam să ajung omul care sunt astăzi. E foarte important să le privești ca pe o lecție pe care ți-o transmite Universul. Mi-a fost foarte greu… aia cu ce o să zică lumea. Eu am dreptul să fiu fericit”, a afirmat Răzvan Simion.

Daliana Răducanu, o nouă cucerire

Vedeta a recunoscut că se află într-o perioadă „nesperat de bună sentimental”. Bărbatul trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de maturitatea și puritatea sentimentelor. Se pare că Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan.

„Pe plan sentimental asta urmează, să cresc. Cresc împreună cu iubita mea cu care sunt acum și ne ținem unul pe altul. Suntem foarte conectați. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe”, a conchis Răzvan Simion.

Citește și Răsturnare de situație la Disney! Compania nu va mai fi cum a fost până acum

Chiar dacă nu este o prezență constantă pe micile ecrane, noua iubită a matinalului nu este deloc străină de televiziune. Daliana a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. Femeia are de câțiva ani propria afacere: un studiou cochet de arhitectura, situat pe strada Paris din București.

Citește și  Florin Piersic, mesaj cutremurător pentru admiratorii artistului: „Îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie”

Ultima oră
01:17 - Virgil Popescu: În cursul acestei primăveri va ieşi primul gaz din Marea Neagră, deci vom mai avea un surplus în iarna viitoare de un miliard de metri cubi (VIDEO)
00:20 - Două tâlhării petrecute la câteva ore distanță în București. „Cine îi protejează pe oamenii aceştia lipsiți de apărare? Nimeni!”
00:00 - Florin Cîțu a susținut că decizia renunțării la certificatul verde COVID la locul de muncă i-a aparținut ministrului Sănătății, Alexandru Rafila
23:53 - Cazul „Novak Djokovic” se repetă și în baschet. Un superstar din NBA, interzis pentru că refuză vaccinul anti-COVID
23:28 - Florin Cîţu, despre facturile calculate greșit: Dacă a fost intenţionat, toată conducerea trebuie să zboare / ANRE trebuie să prezinte un raport de activitate mai ales pe ultimul an
23:04 - Adrian Câciu: România pregătește impozitarea multinaționalelor cu 15% pe profit. Ambiția noastră e să putem fi gata de a aplica acest plafon chiar de la 1 ianuarie 2023
22:47 - Mascații au intrat în casele interlopilor Duduianu. 10 suspecți, luați la secție
22:36 - Florin Cîţu: Aş vrea mai mult fair-play de la partenerii de guvernare / E nevoie de coaliţie să trecem prin acest moment dificil şi nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliţie
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri