Reacția femeii părăsite de soț pentru o refugiată din Ucraina: „Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”

Reacția femeii părăsite de soț pentru o refugiată din Ucraina: „Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”
Reacția femeii părăsite de soț pentru o refugiată din Ucraina. Sursa: Freepik

O refugiată din Ucraina a fost primită în casa familiei Garnett, formată din soții Lorna și Tony și cei doi copii ai lor. La 10 zile de la venirea acesteia, ucraineanca Sofia Karkadym s-a certat cu Lorna Garnett, motiv pentru care s-a mutat din orașul Bradford.

În cele din urmă, Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, a decis să o urmeze pe aceasta, părăsindu-și familia. Lorna a vorbit pentru presa din Anglia, unde a susținut că așa a fost răsplătită pentru că i-a oferit refugiatei o casă, potrivit ziare.com.

„Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă”

Lorna a susținut că ucraineanca „și-a pus ochii de la început pe Anthony, a decis că îl vrea și l-a luat”.

Aceasta a adăugat că: „Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă. Tot ce știam s-a răsturnat în decurs de două săptămâni”.

„Am decis că este corect să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are nevoie disperată. Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă”, a concluzionat tânăra.

Lorna Garnett spune că a rămas cu inima frântă după ce partenerul ei cu care era împreună de zece ani a decis să o părăsească.

Tony susține că este îndrăgostit de ucraineanca de 22 de ani

Tony Garnett, agent de securitate, a spus că s-a îndrăgostit de tânăra de 22 de ani și că vrea să-și petreacă restul vieții cu ea.

Pe măsură ce aceștia s-au apropiat tot mai mult, Lorna a devenit „foarte geloasă”, spune Tony, și a început să se întrebe de ce Sofia îl urmărea tot timpul.

„Atmosfera devenea foarte tensionată și Sofia mi-a spus că nu știe dacă poate continua să locuiască cu noi în aceste circumstanțe”, a spus el.

„Lorna nu a fost niciodată prea entuziasmată să aibă un refugiat în casa noastră, deoarece asta însemna că fetele trebuiau să se mute într-o singură cameră”, a adăugat Tony.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: În această perioadă, trebuie să înțelegem exact care e situația care ne poate propulsa. În ce domeniul lucrăm, acolo să căutăm să avansăm, să facem lucrurile diferit (VIDEO)
23:40 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Perioadă cu provocări, conflicte și întâmplări bizare. Trebuie să fim atenți la orice formă de dezinformare. Cheia e cunoașterea (VIDEO)
23:06 - Claudia Pătrășcanu, vacanță de coșmar în Antalya: „Mi s-a spart timpanul în avion”
22:33 - Franţa: 250.000 de oameni au protestat față de extrema dreaptă / Principalele partide de stânga au reuşit să se alieze, dar deja se ceartă. Macron: E ca la nebuni (VIDEO)
21:49 - George Simion promite un milion de case ieftine dacă ajunge președinte: „E posibil! Noi știm să fim harnici”
21:21 - Secrete militare ale Chinei, cumpărate cu sub 1 dolar de la un centru de reciclare. Cum s-a întâmplat
20:46 - Mihaiu: Am depus 7 plângeri penale. La Sectorul 2 sunt fraude clare. Poate n-ar fi fost așa o problemă dacă diferența de voturi dintre candidați n-ar fi fost așa mică. Dacă localele au fost cu probleme, parlamentarele și prezidențialele cum vor fi? (VIDEO)
20:08 - Simona Halep, din nou pe teren: „Nu vreau să sune a discurs de retragere. Mă gândesc la revenire, nu la retragere”
19:46 - Mihaela Borcea, de tânără în afaceri: „Prima a fost cu butelii. A fost destul de greu, mai ales că atunci era un domeniu exclusiv pentru bărbați”
19:19 - Cum își crește Amalia Enache fetița de 8 ani: „Copiii au nevoie de limite. Nu e duritate, e fermitate”