Reacția femeii părăsite de soț pentru o refugiată din Ucraina: „Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”

Reacția femeii părăsite de soț pentru o refugiată din Ucraina: „Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”
Reacția femeii părăsite de soț pentru o refugiată din Ucraina. Sursa: Freepik

O refugiată din Ucraina a fost primită în casa familiei Garnett, formată din soții Lorna și Tony și cei doi copii ai lor. La 10 zile de la venirea acesteia, ucraineanca Sofia Karkadym s-a certat cu Lorna Garnett, motiv pentru care s-a mutat din orașul Bradford.

În cele din urmă, Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, a decis să o urmeze pe aceasta, părăsindu-și familia. Lorna a vorbit pentru presa din Anglia, unde a susținut că așa a fost răsplătită pentru că i-a oferit refugiatei o casă, potrivit ziare.com.

„Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă”

Lorna a susținut că ucraineanca „și-a pus ochii de la început pe Anthony, a decis că îl vrea și l-a luat”.

Aceasta a adăugat că: „Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă. Tot ce știam s-a răsturnat în decurs de două săptămâni”.

„Am decis că este corect să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are nevoie disperată. Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă”, a concluzionat tânăra.

Lorna Garnett spune că a rămas cu inima frântă după ce partenerul ei cu care era împreună de zece ani a decis să o părăsească.

Tony susține că este îndrăgostit de ucraineanca de 22 de ani

Tony Garnett, agent de securitate, a spus că s-a îndrăgostit de tânăra de 22 de ani și că vrea să-și petreacă restul vieții cu ea.

Pe măsură ce aceștia s-au apropiat tot mai mult, Lorna a devenit „foarte geloasă”, spune Tony, și a început să se întrebe de ce Sofia îl urmărea tot timpul.

„Atmosfera devenea foarte tensionată și Sofia mi-a spus că nu știe dacă poate continua să locuiască cu noi în aceste circumstanțe”, a spus el.

„Lorna nu a fost niciodată prea entuziasmată să aibă un refugiat în casa noastră, deoarece asta însemna că fetele trebuiau să se mute într-o singură cameră”, a adăugat Tony.

Urmăriți B1TV.ro și pe