Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”

Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
Sursa Foto: Facebook

După moartea lui Alexandru Arșinel, Aurel Pădureanu și-a exprimat revolta, deoarece este de părere că actorul trebuia înmormântat cu onoruri militare.

De asemenea, soțul Corneliei Catanga i-a condamnat pe toți cei care l-au comentat pe Alexandru Arșinel înainte să se stingă din viață.

Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel

Potrivit acestuia, Alexandru Arşinel trebuia înmormântat cu onoruri militare, pentru că a fost o mare personalitate, un actor care va fi pomenit veacuri de-a rândul după moarte.

Cu toate acestea, artistul a susținut că maestrul teatrului românesc trebuia apreciat din timpul vieții, și nu abia după ce a murit.

„Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. A fost o mare personalitate, nu a fost un om oarecare și, după ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui… și după ce a murit, toți l-au idolatrizat.

E urât! Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Viva.

Alexandru Arșinel trebuia să primească un titlu onorific

Aurel Pădureanu crede că Alexandru Arșinel trebuia să fie numit director onorific la Teatrul Constantin Tănase, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza nației noastre „perverse”.

„Trebuia să-i dea un titlu onorific, ca director, să-i rămână pentru toată viața. Director al Teatrului Constantin Tănase. Onorofic. (…)

Asta e nația noastră! Perversă.

Cea mai perversă de pe mapamondul ăsta! Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. De ce nu l-au îngropat cu onoruri miliitare? A avut grad de cavaler, i s-a conferit acest titlu. Să le fie rușine!”, a mai spus, revoltat, Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe