S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”

S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon Chefi la cuțite
Foto: captura video.

Emisiunea „Chefi la cuțite” revine pe micile ecrane. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu celebrează reuniunea de zece ani cu cea mai mult așteptată competiție gastronomică. Celebrul show va fi difuzat din toamnă la Antena1.

Celebra emisiune, la ceas aniversar

„După un an de așteptare, maeștrii bucătăriei revin la Antena 1 cu un sezon special Chefi la cuțite, în care cele mai spectaculoase farfurii, strategiile de joc, lupta pentru amulete, invitații surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie vor alcătui mixul cuceritor care a atras recorduri de audiență de-a lungul timpului.

De data aceasta, însă, competiția între jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și între bucătarii aspiranți la cel de-al zecelea titlu al show-ului culinar va fi condimentată cu noi elemente și provocări. Iar adrenalina concursului se va împleti cu momente emoționante, dedicate celor 10 ani în care Chefii au făcut istorie cu cel mai iubit show culinar din România, legând o prietenie specială”, relatează Elle.

Numele celui mai bogat bucătar

„Chefi la cuțite” este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni în rândul românilor. În fiecare săptămână, mii de telespectatori urmăresc bătălia bucătarilor înzestrați și află secretele celor mai delicioase bucate.

Concurenții sunt apreciați și deseori criticați de cei trei jurați. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt profesioniști extraordinari, care pot să facă dreptate și să judece capodopere gastronomice.

Printre cei trei jurați, cel mai mult câștigă Florin Dumitrescu. Veniturile acestuia ajung la zece mii de euro pe lună. Bucătarul are și un contract de imagine cu una dintre companiile românești.

Sorin Bontea câștigă în jur de trei mii de euro, atunci când se filmează în „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu câștigă mai puțin. Încasările acestuia ajungând la 2.500 de euro, scrie money.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse