Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să își vadă mama cu alt bărbat, după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Să stai 15 ani cu cineva și să pleci …”

Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să își vadă mama cu alt bărbat, după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Să stai 15 ani cu cineva și să pleci …”
Sursa Foto: Instagram/@sarahh

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica din prima căsătorie a impresarei cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, recunoaște că îi va fi greu să își vadă mama cu alt partener, după divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu spune că îi va fi greu să își vadă mama cu alt bărbat

Invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță’, fiica cea mică a impresarei a mărturisit că mama sa a suferit extrem de mult după divorț.

De asemenea, aceasta a menționat că i-ar fi greu să o vadă Anamaria Prodan cu un alt bărbat, după cei 15 ani de căsnicie cu Laurențiu Reghecampf.

„Eu sunt mai … îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci … Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva”,  a spus Sarah.

După patru ani petrecuți în SUA, tânăra s-a întors în România, pentru a-i fi alături mamei sale în această perioadă dificilă.

Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă”, a declarat Sarah Dumitrescu Prodan.

Sarah Dumitrescu Prodan, despre schimbările care s-au produs în familia sa

„Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat!

Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea! Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el. Dar ne are pe noi și cred că e destul! L-a iubit mult”, a mai declarat Sarah.

Urmăriți B1TV.ro și pe