Totul despre relația Irinei Tănase cu Liviu Dragnea. Cum a început povestea de dragoste dintre blondină și fostul lider PSD

Liviu Dragnea, Irina Tănase

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a încheiat, iar mărul discordiei ar fi fost o a treia persoană, mai exact un presupus amant al blondinei. Relația tinerei cu fostul lider PSD a început în urmă cu mai bine de cinci ani.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au cunoscut în 2013, atunci când blondina a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, pe care fostul lider PSD îl conducea la vremea respectivă.

Cum a început relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea

În 2013, Irina Tănase a fost angajată pe post de asistentă, la Ministerul Dezvoltării. Blondina avea atunci doar 20 de ani.

Citiți și: Liviu Dragnea a luat o decizie radicală după despărțirea de Irina Tănase. Ce a făcut politicianul de ziua lui

Irina ar fi intrat atenția lui Liviu Dragnea după angajare, iar la scurt timp ar fi început și o relație, în același an. Înainte însă, cei doi ar fi mers inclusiv într-o vacanță romantică, exotică în Brazilia.

Ulterior, Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au afișat de numeroase ori în spațiul public împreună și și-au făcut chiar declarații de dragoste publice. Blondina a fost cerută de soție de către fostul lider PSD, iar înainte de condamnare, politicianul îi făcea declarații de iubire de pe scenă, în timp ce se afla alături de alți membrii PSD.

În 2016 cuplul s-ar fi logodit în secret

Irina și Liviu Dragnea s-ar fi logodit în 2016, după aproximativ 3 ani de relație, fostul lider PSD i-ar fi cerut blondinei mâna în secret. În același an, Irina s-ar fi mutat și în apartamentul lui Liviu Dragnea.

Citiți și: Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa despărțire de Irina Tănase: „Întotdeauna iau decizii spre mai bine”

Blondina, fostă secretară la Ministerul Dezvoltării i-a fost alături lui Liviu Dragnea pe durata divorțului de Bombonica, prima lui soție, notează Dcnews.ro.

Condamnarea lui Liviu Dragnea și timpul petrecut după gratii

În 2019, fostul lider PSD a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea, în cazul angajărilor fictive din Teleorman. Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat în 2021, după decizia instanței.

În toată perioada petrecută după gratii, Irina Tănase i-a dus dorul și a vorbit adesea despre tratamentul pe care iubitul ei îl primea după gratii, despre presupusele abuzuri, dar și despre dorul pe care îl poartă în suflet.

Irina a postat numeroase mesaje, pe Instagram, cu referire la sufletul ei pereche pe care nu îl putea avea alături ori de câte ori își dorea acest lucru.

În 2021, Liviu Dragnea a fost eliberat, iar iubita lui Irina Tănase a fost cea care s-a dus să îl aștepte și să îl ia de la poarta Penitenciarului Rahova.

Citiți și: Primele imagini cu Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea. Ruptura pare s-o fi afectat serios pe fosta iubită a politicianului (GALERIE FOTO)

Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a spus blondina, în vara lui 2021.

Ce spunea Irina Tănase despre nuntă, după eliberarea lui Liviu Dragnea

Totuși, în 2021, Irina Tănase declara că nu a fost cerută de soție, dar au existat discuții cu privire la nuntă. Tânăra povestea pentru Fanatik.ro că ea și fostul lider PSD se vor căsători, însă lucrurile trebuiau să se întâmple treptat, având în vedere că el abia ce fusese eliberat din Penitenciarul Rahova.

E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare.

Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret (…) Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri, nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva”, declara Irina Tănase pentru Fanatik.ro, în urmă cu două luni.

Despărțirea anului și presupusul amant al Irinei Tănase

Recent, a ieșit la iveală faptul că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărți. Politicianul ar fi aflat că există un alt bărbat în viața tinerei, motiv pentru care a decis să încheie definitiv povestea de iubire.

Informația a venit pe surse și a fost publicată de Cancan.ro, iar blondina a negat-o, în timp ce fostul lider PSD a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care a anunțat că se produc schimbări în viața lui personală, dar că își dorește să îi fie păstrată intimitatea.