Un jurat, la un pas de a renunța la emisiunea „Românii au talent”

Un jurat, la un pas de a renunța la emisiunea Românii au talent
Un jurat a vrut să renunțe la show-ul "Românii au talent"

Dragoș Bucur este unul dintre cei patru jurați ai emisiunii „Românii au talent”. În fiecare săptămână, actorul descoperă talente și se bucură de creativitatea concetățenilor.

Dragoș Bucur nu se visa jurat

Însă, foarte puțini știu că artistul voia să renunțe la filmările show-ului. Atunci când a fost sunat de producătorii proiectului, Dragoș Bucur încă nu era sigur că vrea să participe.

Vedeta a avut un program destul de aglomerat și nu era sigur că poate să facă fața unui program încărcat.

”Primul gând a fost să refuz, propunerea a venit într-o perioadă în care filmările pentru ‘Visuri la cheie’ sunt foarte intense, vremea s-a cam stricat și suntem contracronometru cu lucrările”, a povestit Dragoș Bucur pentru Tv Mania.

Actorul spune că de-a lungul celor opt ani de când face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie”, a mai primit propuneri și pentru alte colaborări.

De ce s-a dezamăgit

Însă, „Românii au talent”, după cum remarcă actorul, a avut niște ingrediente care îl fac să fie atât de iubit pe cât este, atât de cei care îl produc, cât și de public. Artistul nu a rezistat și nu a mai putu să spună pas.

Acum ceva timp, Dragoș Bucur spunea că s-a plictisit de filmări și este dezamăgit de ceilalți colegi.

„Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică”, se amuza actorul.

Ultima oră
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)