Vlăduț de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. Mii de gospodine îl ascultă cu sufletul la gură și încearcă să repete rețetele oferite de celebrul chef. Bucatele preparate de Vlăduț au stârnit atenția telespectatorilor, care îl urmăreau, în fiecare zi, la Antena1.
Bucătarul a plecat de la Antena 1. Acesta fiind înlocuit de Nicolai Tand. Producătorii emisiunii au ales o altă abordare și nu s-au mai înțeles cu fostul chef. Cu toate că a dispărut de la tv, bucătarul a continuat să se ocupe cu cel mai drag lucru. Vedeta gătește și încasează sume consistente de bani.
Celebrul chef s-a angajat în restaurantul lui Dani Oțil. Circulă zvonuri că localul prezentatorului este unul de lux și prețuri destul de mari.
De câțiva ani, Dani Oțil este implicat 100% în afaceri. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” deține un restaurant pe care l-a gândit după gustul lui. Vizitatorii sunt răsfătați cu fel de fel de preparate, de la burger, vită, pește, fructe de mare, pizza, paste, dar și multe altele.
Mihai Bobonete și Răzvan Simion au luat masa la restaurantul lui Dani Oțil. După aceasta însă i-au pus bețe în roate proprietarului, fapt cea dus la o mulțime de plângeri la adresa localului, relatează Cancan.
Cele două vedete sunt clienți fideli ai localului. În cadrul unui moment de stand-up comedy, Bobonete a glumit că nimeni nu va mai păși prgul restaurantului lui Dani Oțil din cauza prețurilor. Declarațiile au fost asimilate de restul clienților. În acest context, a venit un val de plângeri.
„Datorită prietenilor mei, „datorită”, a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac mișto. A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a povestit Dani Oțil.
Recent, Dani Oțil s-a mai confruntat cu speculații. Se zvonea că soacra sa este personal al restaurantului și are un salariu de 3000 de euro lunar. De fapt, ea nu lucrează acolo și salariile angajaților nu corespund zvonurilor.
„Noi nu avem. Bine… bucătarul are. Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa”, a susținut Dani.