Vlad Voiculescu: Florin Cîțu negociază cu PSD pentru înlăturarea USR PLUS de la guvernare și pentru PNDL 3, o nouă mită electorală, împărțită și primarilor PSD

Vlad Voiculescu: Florin Cîțu negociază cu PSD pentru înlăturarea USR PLUS de la guvernare și pentru PNDL 3, o nouă mită electorală, împărțită și primarilor PSD
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Vlad Voiculescu, președintele USR PLUS București, îi dă replica premierului Florin Cîțu, care a insinuat că USR PLUS negociază cu PSD deci, implicit, negociază împotriva poporului român.

Voiculescu spune că, în fapt, cel care negociază cu PSD este chiar Florin Cîțu și asta de săptămâni bune. Iar obiectivele sunt clare: înlăturarea USR PLUS de la guvernarea, oprirea concursului transparent pentru ocuparea funcțiilor vacante din Parchete și impunerea PNDL 3, plan prezentat de PNL ca fiind de dezvoltare a țării, dar care, în fapt, e o mită electorală pentru primarii PNL și PSD.

De altfel, Stelian Ion, ministrul care a împărțit aceeași soartă ca Voiculescu, ambii fiind demiși de premierul Cîțu, a susținut, joi, că PNDL 3 e o invitație la furt din banul public și că acea copie de ordonanță privind Programul, care a ajuns la Ministerul Justiției cât el încă mai era ministru, era „dezastru”.

Vlad Voiculescu susține că Florin Cîțu este cel care negociază cu PSD

„Cîțu vă spune acum că “a negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român”.

Ce nu vă spune Cîțu este că el și cei care îl susțin negociază de câteva săptămâni bune cu PSD pregătindu-și mișcările de zilele astea:

1) înlăturarea USR PLUS de la guvernare;

2) oprirea procesului pentru numirea procurorilor DIICOT / DNA;

3) PNDL 3 – o nouă mită electorală, împărțită si primarilor PSD.

În contrapartidă, PSD va lipsi sau nu va vota moțiunea.

Cine negociază deci împotriva poporului român?”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Potrivit unor surse, USR PLUS va depune moțiunea de cenzură anti-Cîțu chiar vineri după-amiază. Premierul a sugerat că așteaptă demisiile de onoare ale miniștrilor USR PLUS în cazul în care moțiunea chiar va fi depusă.