Cine ar fi fost nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc. Cel care ar fi trebuit să fie tatăl spiritual este putred de bogat

Cine ar fi fost nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc. Cel care ar fi trebuit să fie tatăl spiritual este putred de bogat
Foto: Simona Halep / Facebook

Nașul de cununie al Simonei Halep este un om de afaceri de succes. Tatăl spiritual este prieten din copilărie cu Toni Iuruc și chiar l-a ajutat pe acesta atunci când a cerut-o în căsătorie pe sportivă.

Toni Iuruc l-a ales pe Toni Mihale, care este un foarte bun prieten din copilărie

Înainte de cununia civilă de anul trecut au existat mai multe zvonuri cu privire la cine vor fi nașii Simonei Halep și a lui Toni Iuruc. În final, decizia a fost luată de viitorul mire.

Toni Iuruc l-a ales pe Toni Mihale, care este un foarte bun prieten din copilărie. Acesta, alături de partenera sa de viață Cristina, va fi părintele spiritual și la cununia religioasă din toamnă.

Toni Mihale este un om de afaceri de succes și deține, printre altele, un salon de evenimente, dar este și acționar al unui club din stațiunea Mamaia, potrivit replicaonline.ro.

Mihale a fost prezent la cererea în căsătorie

Toni Iuruc a fost ajutat de bunul său prieten, Toni Mihale, atunci când a cerut-o pe Simona Halep de soție. Totul s-a petrecut în timp ce cuplul se afla în vila din Pipera și se uita la un film.

La un moment dat, Iuruc a îngenuncheat și a întrebat-o pe Simona dacă vrea să-i fie soție. La scurt timp, după ce sportiva a acceptat cererea în căsătorie, a urmat un foc spectaculos de artificii, de care s-a îngrijit Toni Mihale.

Simona Halep și Toni Iuruc au decis atunci, ca la sfârșitul anului 2022, după ce jucătoarea de tenis încheie turneele, să facă și cununia religioasă.

Între timp, Simona Halep și Toni Iuruc au decis de comun acord să divorțeze. Se întâmplă la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil.

Urmăriți B1TV.ro și pe