Joana Sanz, soția lui Dani Alves, divorțează după scandalul de viol / Ce a scris aceasta în scrisoarea tulburătoare

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, divorțează după scandalul de viol / Ce a scris aceasta în scrisoarea tulburătoare
Sursa foto: Facebook / Football challenges

Manechinul Joana Sanz, soția lui Dani Alves, a ales să divorțeze de legenda Barcelonei, după scandalul de viol. Ce mesaj i-a transmis aceasta prin intermediul unei scrisori tulburătoare.

Joana Sanz, scrisoare tulburătoare de despărțire pentru Dani Alves

Joana Sanz, în vârstă de 30 de ani, încheie relația pe care o are cu Dani Alves încă din 2015 și amintește de „luni oribile, foarte dureroase”.

Chiar dacă ea a spune că „îl iubesc și îl voi iubi mereu”, Joana pune punct acestei etape a vieții: „O femeie puternică trece într-o nouă etapă”.

Dani Alves este implicat într-un scandal în care este acuzat de viol de o tânără de 23 de ani, dovezile fiind copleșitoare împotriva sa, după ce s-a contrazis de câteva ori în declarațiile sale.

„Mi-ar fi plăcut ca aceste rânduri să fie despre dragoste și fericire, însă nu e cazul. Ultimele luni au fost oribile. Nu cele mai dure ale vieții mele, pentru că am înfruntat multe furtuni, dar foarte dureroase”, a scris iberica. „Senzațiile de abandon și singurătate mi-au bătut din nou la ușă. Mii de «de ce?» fără răspuns”, a scris Joana Sanz, potrivit Adevărul.

Manechinul Joana spune: „Mi-am ales ca partener de viață o persoană perfectă în ochii mei. Îmi era mereu alături când aveam nevoie, mă ajuta în tot ce făceam, întotdeauna mă impulsiona, permanent atent, drăguț… Mi-a fost greu să accept că această persoană m-ar putea rupe în mii de bucăți. Voi pierde ani de viață pentru a recupera modul cum mă privea, ca și cum eram cea mai prețioasă ființă de pe pământ. Îl iubesc și îl voi iubi mereu. Cine spune că iubirea se uită nu iubește cu adevărat”.

Deși a menționat că îl iubește și îl va iubi, ea a mai adăugat că: „Pe mine mă iubesc și mă respect mai mult. Închid o etapă a vieții mele care a început pe 18 mai 2015. O femeie puternică trece într-o nouă etapă a vieții ei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:06 - America Express, primele dezvăluiri ale câștigătorilor: „Dacă ar fi ușor, n-ar mai fi la fel experiența”
07:49 - Simulare Bacalaureat 2023. Limba română, prima probă a elevilor de clasa XII-a
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”