Prima reacție a lui George Copos despre noul acționar la Rapid: „Le urez multă baftă”

Prima reacție a lui George Copos despre noul acționar la Rapid: „Le urez multă baftă”
Foto: SportPictures / Razvan Pasarica

Dan Șucu a preluat, acum câteva zile, 50% din acțiunile clubului Rapid. Această mutare ar apropia echipa de una asemănătoare celei din Liga I. Fostul patron, George Copos, nu și-a lăsat reacția așteptată mult. Omul de afaceri a declarat că implicarea lui Șucu înseamnă un un câștig pentru giuleșteni.

După ce Dan Șucu a preluat 50% din acțiuni, formația se plasează pe locul unei candidate serioase la câștigarea trofeelor din sezoanele următoare, menționează Playsport.

Reacția lui George Copoș

Și Copos este încrezut că schimbarea va fi benefică pentru Rapid, Șucu fiind un om de afaceri capabil.

„Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus.

Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat. Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes.

Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante”, a declarat George Copos pentru digisport.ro.

Principalul obiectiv al noului acționar

După anunțarea oficială a implicării omului de afaceri în activitatea clubului, Dan Șucu a menționat că vrea ca echipa să câștige titlul în Liga 1 cât mai repede, acesta fiind principalul obiectiv. De asemena, a vorbit și despre bugetul echipei destinat sezoanelor următoare și despre noua strategie adoptată la Rapid.

„Anul acesta vom avea buget de 7 milioane de euro ca buget. Am înțeles că e unul bun. Nico trebuie să aibă un traseu clar, să știe pe ce se bazează. Anul ăsta are 7, anul viitor 10 milioane, apoi 14 milioane. Până la 24 nu mai e mult.

Vreau titlul în doi ani maxim. Ei sunt mai tineri, eu am 60 de ani, nu vreau să aștept mult. Vrem să fim campioni, altceva nu ne interesează. Vrem să facem fanii mândrii, dar să și câștigăm cum trebuie.

Nu voi fi implicat în partea sportivă, nu am competențe, dar în partea organizațională, asta fac de 25 de ani, și cred că îmi iese. Vom lucra la linii de bussines, la bugete, obiective pe termen scurt, principale, secundare. Lucrruile care nu plac nimănui, dar fără de care nu se poate”, a declarat Dan Șucu.

Urmăriți B1TV.ro și pe