Sheriff Tiraspol, învins de Manchester United. Ronaldo a înscris un gol (video)

Sheriff Tiraspol, învins de Manchester United. Ronaldo a înscris un gol (video)
Foto: captura video.

Sheriff Tiraspol a pierdut în fața Manchester United. „Viespile” nu au marcat niciun gol, iar meciul de fotbal s-a încheiat cu scorul 0:2 pentru „diavolii” roșii, informează tv8.

Sheriff Tiraspol, „victima” clubului legendar

Sheriff Tiraspol și Manchester United s-au duelat joi, 15 septembrie, la Chișinău. Meciul a început la ora 19:45, pe stadionul Zimbru.

Sheriff Tiraspol a fost văzută drept victimă clară în duelul de joi cu Manchester United, conform caselor de pariuri din întreaga lume.

Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani.

„Astăzi, tiraspolenii au fost învinși în meciul de pe teren propriu cu Manchester United. Meciul, care a avut loc la stadionul Zimbru s-a încheiat cu scorul 0:2.

Următorul meci pentru Sheriff va avea loc pe 6 octombrie, când tiraspolenii se vor întâlni cu adversarii de la Real Sociedad pe stadionul Zimbru din Chișinău”, notează moldfootbal.

Tiraspolenii vor duela cu Real Sociedad

Meciul s-a desfășurat la Chișinău și s-a jucat cu casa închisă. Biletele s-au vândut în două ore.

A fost al doilea meci disputat de Sheriff în faza grupelor Europa League. În primul meci echipa din Tiraspol a învins-o pe Omonia Nicosia cu 3-0.

După primele două meciuri, pe primul loc în grupă este echipa spaniolă Real Sociedad (6 puncte), iar pe locul doi este Manchester United (3 puncte). Tot 3 puncte a acumulat și Sheriff, în timp ce echipa cipriotă Omonia Nicosia nu a obținut niciun punct, notează zdg.

Urmăriți B1TV.ro și pe