Sponsorul tehnic al lui Novak Djokovic, reacție la incidentul din Australia. Tenismenul sârb ar putea avea noi probleme

Sponsorul tehnic al lui Novak Djokovic, reacție la incidentul din Australia. Tenismenul sârb ar putea avea noi probleme
Foto: Hepta - DPA Images / Atilano Garcia

Novak Djokovic ar putea avea probleme cu sponsorul său tehnic după incidentul din Australia. Marca franceză de echipament sportiv Lacoste a anunțat că va analiza evenimentele care au dus la neparticiparea sportivului la Australian Open și la expulzarea sa din Australia.

Lacoste, reacție în cazul „Novak Djokovic”

„Cât de curând posibil vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele ce l-au avut în centru în timpul șederii sale în Australia”, a transmis Lacoste, potrivit CNN.

Brandul francez a ținut apoi să mulțumescă organizatorilor Australian Open pentru „eforturile depuse în a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori”.

Peugeot, un alt sponsor Djokovic, a refuzat să comenteze, iar producătorul de ceasuri elveţian Hublot şi firma japoneză de echipament sportiv Asics nu au răspuns solicitărilor de a comenta situația.

Potrivit Forbes, Djokovic are acorduri de sponsorizare de 30 de milioane de dolari pe an.

Djokovic nu poate juca la Australian Open. El a revenit deja în Serbia

Novak Djokovic a vrut să joace la Australian Open dar, după două săptămâni de încercări, tot nu a reușit deoarece nu este vaccinat anticoronavirus, deci nu îndeplinește condițiile de intrare în Australia.

Iniațial, un judecător australian i-a dat dreptate, dar ministrul australian pentru Imigrări i-a anulat viza din nou. Djokovic a contestat decizia, dar un complet de judecători a stabilit definitiv că sârbul nu îndeplinește condițiile pentru a se afla în Australia, așa că acesta a fost expulzat.

Tatăl lui Novak Djokovic a vorbit despre „tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume” și „50 de gloanțe în pieptul lui Novak”.

Luni, tenismenul sârb a revenit acasă. Câteva zeci de suporteri l-au întâmpinat la aeroport. El nu a dorit să dea declarații în fața jurnaliștilor.

Djokovic ar putea rata și Roland Garros, al doilea Grand Slam al anuluitot pentru că nu e vaccinat anti-COVID-19.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:53 - Fostul președinte rus Medvedev: În contextul „sancțiunilor nebunești”, Rusia nu poate continua „aprovizionarea cu alimente” / „Nu merge aşa, nu suntem idioţi”
07:34 - Zelenski, despre situația din Donbas: „Acolo este iadul. Aceasta este o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni”
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”