Adela Popescu, reproșuri la adresa lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Pro TV, deranjată de un simplu gest al vedetei de la Antena 1

Adela Popescu, reproșuri la adresa lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Pro TV, deranjată de un simplu gest al vedetei de la Antena 1
Foto: Instagram / Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au trei ani. Blondina de la Pro TV și prezentatorul de la Antena 1 au o familie fericită, însă uneori apar și în mariajul lor discuțiile.

Recent, prezentatoarea de la Vorbește lumea a povestit ce i-a reproșat lui Radu Vâlcan, într-o dimineață, când a trezit-o din somn.

Ce îi reproșează Adela Popescu lui Radu Vâlcan

Vedeta și-a obișnuit fanii cu dezvăluiri picante din familia ei, iar cea mai recentă dintre i-a luat pe toți prin surprindere. Adela Popescu a povestit cum iubitul ei soț a trezit-o într-o dimineață, când își făcea duș.

Blondina le-a adus cu siguranță fanilor zâmbetul pe buze, atunci când le-a povestit ce gest a făcut Radu Vâlcan și cum a trezit-o mai repede decât și-ar fi dorit.

„În această dimineață, soțul meu m-a trezit pentru că a făcut duș în picioare. Nu a făcut duș în genunchi, așa cum face, din grijă pentru somnul soției lui, colegul meu. Soțului meu nu i-a păsat că stropii care cad de sus mă vor trezi”, a povestit Adela Popescu pe Instagram, spre amuzamentul tuturor fanilor săi, potrivit Cancan.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, timp dedicat familiei

Blondina de la Vorbește lumea a vorbit adesea despre timpul petrecut cu cei trei copii și mai ales despre activitățile de familie pe care cei 5 le ai.

Cu cât petreci mai mult timp cu copiii cu atât ai mai multe șanse să nu te ții de promisiune, să îi cerți, să îi dezamăgești. Cu cât petreci mai mult timp cu copiii cu atât îți permiți să nu fii atentă la ei, conectată.

Cu cât petreci mai mult timp cu copiii cu atât simți că poți lăsa pe mâine ce poți face azi. Și toate ‘scăpările’ îți par justificate pentru că tu ai voie, că tu petreci mult timp cu copiii tăi și asta e suficient. Morala?

Habar n-am care e. Probabil ‘mai bine puțin și bun decât mult și prost”, a mai povestit ea și în trecut, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe