Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”

Bella Hadid a căzut în capcana depresiei. Foto: Facebook/Bella Hadid.

Bella Hadid este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Manechinul a reușit să-și construiască o carieră de vis și duce un mod de viață luxos. Urmăritorii o invidiază și consideră că Bella nu știe ce înseamnă probleme.

Viața amară a Bellei Hadid

Modelul a recunoscut, recent, în cadrul unui interviu, că a suferit enorm din cauza anxietății. Se pare că diva a căzut în capcana depresiei. Tânăra s-a refugiat în locuința sa și nu a ieșit câteva săptămâni afară. Vedetei i-a fost frică să fie surprinsă de paparazzi. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Ce vedete se luptă pentru marea finală „Bravo, ai stil ! Celebrities”, ce aduce un premiul de 100.000 de lei

Bella Hadid are 25 de ani. Aceasta a afirmat pentru WSJ Magazne, că se află „într-un loc atât de ciudat din punct de vedere mental”, încât i-a fost foarte greu „să iasă din casă și să-și pună o ținută, mai ales cu anxietatea cauzată de fotografii care erau afară”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

„În ultimul an, a fost foarte important pentru mine să învăț că, dacă oamenii vorbesc despre stilul meu sau dacă le place sau dacă nu le place, nu contează pentru că este stilul meu. Atunci când ies din casă dimineața, mă întreb: asta mă face fericit? Mă simt bine în asta și mă simt confortabil?”, a mărturisit Bella Hadid, citată de tvmania.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella Hadid, la un pas de sinucidere

Manechinul spune că se confruntă cu stări depresive, care îi afectează viața. Tânăra are un program încărcat și muncește câte 13 ore pe zi. Aceasta nu reușește să se odihnească și să se recupereze. Vedeta recunoaște că e epuizată atât moral cât și fizic.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

„Anxietatea mea socială a fost ceva care ș-a răsfrânt asupra mea pe măsură ce am ajuns la douăzeci de ani (…) Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii, ceea ce m-a făcut să nu vreau deloc să ies afară, așa că hibernam între joburi. Cu o viață care mă împingea constant către un regim social, împreună cu munca de 13 ore pe zi, în fiecare zi, am știut că aceasta nu este o viață de durată pentru mine”. a explicat Bella Hadid.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Urmăriți B1TV.ro și pe