Campionul David Popovici a fost așteptat de iubită pe aeroport. Reacția neașteptată a adolescentei față de jurnaliști: „Nu mă mai filmaţi!”

Campionul David Popovici a fost așteptat de iubită pe aeroport. Reacția neașteptată a adolescentei față de jurnaliști: „Nu mă mai filmaţi!”
Campionul David Popovici a fost așteptat de iubită pe aeroport. Reacția neașteptată a adolescentei față de jurnaliști: „Nu mă mai filmaţi!”. Foto: Instagram @melissa_.am

David Popovici a reușit să reînvie sportul de performanță din România, devenind dublu campion mondial la probele de 100 m și 200 m la Budapesta.

Tânărul a revenit în România, după performanța extraordinară obținută la Mondialele de Natație de la Budapesta, o performanță care nu a mai fost atinsă decât o singură dată, acum 49 de ani, iar la aeroport a fost întâmpinat și de iubita sa, Taisia, care îi este și colegă de clasă, la Colegiul George Coșbuc, din București.

David Popovici, asteptat de iubită pe aeroport

Adolescenta și o altă colegă a campionului l-au întâmpinat cu entuziast pe David la revenirea în țară. Cu toate că lumea se aștepta ca iubita sportivului să interacționeze cu presa, Taisia a fost deranjată de faptul că cele două fete au fost filmate de televiziunile aflate la eveniment, potrivit As.ro.

„Nu mă mai filmaţi!”, s-a adresat Taisia jurnaliștilor, în timp ce a încercat să-și acopere chipul cu mâna.

De asemenea, nu este prima dată când Taisia vine la aeroport pentru a-l întâmpina pe David. Tânăra a mai fost surprinsă alături de părinţii campionului și în alte momente în care acesta revenea de la concursuri.

Mesajul campionului pentru iubită și colegii săi

Sportivul a transmis anul trecut un mesaj emoționant prietenilor din liceu, printre care se numără și Taisia, iubita sa.

Îmi place să cred că sunt un licean tipic. Sunt tot David, colegul Taisiei, Melissei, Elizei, al lui Vlad și al tuturor prietenilor mei din Coșbuc”, declara David Popovici anul trecut, după participarea la Olimpiada de la Tokyo, potrivit lead.ro.

Tânărul de 17 ani a reușit să câștige aurul la probele de 100 și 200 de metri liber, dar a rămas la fel de modest și deja e extrem de focusat pentru competițiile următoare.

Despre principalul obiectiv al carierei sale, tânărul a spus: „Cel mai mare vis al meu profesional e să devin cel mai rapid din istorie. Ar fi super dacă aș reuși într-o probă, mai super dacă reușesc în mai multe. Un alt vis e să inspir cât mai multă lume!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe