Momente cumplite pentru Delia. Jurata trebuie să decidă soarta concurenților de la XFactor

Răsturnare de situație la XFactor. Foto: Facebook/ XFactor.

Emoții mari pentru concurenții de la XFactor. A început lupta pentru cele trei scaune pe care Delia le-a pus la bătaie pentru Battle-uri.

Loredana, pusă în fața alegerii

Loredana și Florin Ristei deja și-au format echipele. Se pare că a venit rândul Deliei. Jurata va fi pusă în fața alegerilor decisive. Prestația concurenților poate fi urmărită în acesta seară.

„Devine cu adevărat stresant”, a mărturisit jurata. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și  Lady Panda și-a dat masca jos. Horia Brenciu: „Ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”

Jurații nu au mai putut să facă fața emoțiilor

Unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul showului a fost apariția Alexiei Bocioc. Acum ceva timp, tânăra a interpretat melodia „Bohemian Rhapsody” de la Queen. Jurații au rămas fără cuvinte.

„Wow! Alexia m-ai impresionat aproape până la lacrimi. Am auzit cântecul acesta cântat de foarte multe ori. E un cântec foarte periculos de cântat, de ales. Foarte greu îi poți găsi o interpretare personală, la vârsta ta mă surprinde maturitatea ta emoțională. Nu știu cu cine studiezi canto sau ce cărți citești. Dar din partea mea cu tot dragul e un mare da”, i-a spus Loredana tinerei, în platoul X-Factor.

Citește și Soliștii trupei O-Zone se reunesc! Ce vor să facă vedetele anilor 2000

Totuși, Florin Ristei i-a dat Nu tinerei care a interpretat „Bohemian Rhapsody”, dar tânăra a primit un DA de la Delia.

„Ai o voce foarte bună și un ambitus foarte bun. Știi cum poți să te pui în valoare, ești de păstrat. Bine ai venit la X Factor, din partea mea ai un da”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Citește și Ce îl leagă pe Mihai Bendeac de interlopul Nuțu Cămătaru. Dezvăluiri șocante!