Prințul Andrew neagă în mod oficial acuzațiile de abuz sexual. Detalii noi în cazul fiului Reginei Elisabeta

Prințul Andrew neagă în mod oficial acuzațiile de abuz sexual. Detalii noi în cazul fiului Reginei Elisabeta
Foto: captura video.

Prințul Andrew se află în centrul unui nou scandal. Membrul Familiei Regale este acuzat de abuz sexual.

Prințul Andrew nu-și recunoaște vina

Regina Elisabeta i-a retras titlurile militare și titlul de Alteța Sa Regală, după ce un judecător din SUA i-a oprit cererea prin care Ducele de York solicita încetarea procesului său.

Citiți și S-a aflat! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă

„Cu aprobarea și acordul Reginei, afilierile militare și patronajul regal ale Ducelui de York au fost returnate Reginei. Ducele de York va continua să nu-și asume nicio îndatorire publică și se apără în acest caz ca cetățean privat”, a fost decizia Casei Regale, publicată pe Facebook.

Fiul suveranei neagă acuzațiile de abuz sexual și cere un proces cu juriu. Prințul Andrew a fost denunțat de Virginia Giuffre. Femeia susține că a fost victima  traficului de persoane pus la cale de rețeaua coordonată de Jeffrey Epstein.

Documentele cu ajutorul  cărora Prințul Andrew neagă implicarea sa în cazul de trafic și abuz împotriva Virginiei Giuffre au fost depuse miercuri,  26 ianuarie, de către avocații acestuia, în New York, acolo unde se va judeca cazul. Fiul Reginei se va apăra ca persoană privată.

Adevărul a ieșit la iveală

Sunt multe voci care spun că avocații victimei vor să o convingă pe soția Prințului Harry să colaboreze cu ei în cazul civil deschis împotriva Ducelui de York.  Actrița a locuit doi ani în Marea Britanie și a avut ocazia să interacționeze cu Prințul Andrew.

Andrew, în vârstă de 61 de ani, ducele de York, a fost forțat să renunțe la îndatoririle publice în 2019, din cauza legăturilor sale cu infractorul american Jeffrey Epstein.

Urmăriți B1TV.ro și pe