Radu Vâlcan își surprinde soția, cum știe el mai bine, chiar de ziua ei de naștere: „Să simtă faptul că este iubită, îndrăgită și apreciată”

Radu Vâlcan își surprinde soția, cum știe el mai bine, chiar de ziua ei de naștere: „Să simtă faptul că este iubită, îndrăgită și apreciată”
Sursa Foto: Instagram/@raduvalcan

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. În calitate de părinți, ei spun că nu este foarte ușor din acest punct de vedere, iar viața de familie implică multe provocări, însă reușesc mereu să depășească obstacolele cu bine.

Prezentatorul TV nu se ferește să își arate dragostea față de mama copiilor săi, ori de câte ori are ocazia. Adela Popescu urmează să împlinească vârsta de 36 de ani, pe data de 8 octombrie, iar partenerul său de viață are planuri mari, cu această ocazie.

Surpriza pregătită de Radu Vâlcan după experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cu toate că Radu și Adela stau mereu împreună, acest lucru s-a schimbat însă în momentul în care prezentatorul TV a fost nevoit să plece din Republica Dominicană împreună cu copiii cei mari, iar Adela a rămas în continuare acolo.

Pentru că se apropie aniversarea Adelei Popescu, soțul acesteia i-a pregătit un moment special, menit să-i scoată din „rutina” în care se află, potrivit fanatik.ro.

Nu există, încă, informații conform cărora Adela Popescu va fi sau nu acasă de ziua sa de naștere, însă Radu Vâlcan a luat în considerare și această variantă.

„Cu siguranță că o să mă gândesc la ceva special, dar nu vreau să spun ce pentru că va afla ea. Oricum ceva special, ceva să ieșim puțin din rutina asta, mai ales că este foarte obosită. Merită într-adevăr. Vorbim despre o apreciere maximă și, să simtă faptul că este iubită și îndrăgită și apreciată. În mod special de noi. Prima dată de noi”, a declarat Radu Vâlcan, într-un interviu pentru sursa citată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Radu Vâlcan (@raduvalcan)

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii

Când vine vorba de petrecut timp împreună cu soțul ei, Adela Popescu spune că: „Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin.

Alea sunt escapadele noastre în doi. (…) Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și 7 luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și la câteva luni după aceea am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape 2 ani’, a povestit Adela Popescu, conform impact.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Urmăriți B1TV.ro și pe