Regina Elisabeta, nevoită să renunțe la micile plăceri. Suverana se consolează doar cu o singură băutură

Regina Elisabeta a fost nevoită să renunțe la micile plăceri. Foto: Facebook/The Royal Family.

Regina Elisabeta a fost nevoită să renunțe la micile plăceri. Suverana a ajuns pe mâinile medicilor și a primit o listă de restricții.

Ce băutură preferă Regina Elisabeta

Se pare că Regina Elisabeta are probleme serioase de sănătate. Aceasta a fost internată, acum ceva timp, într-un spital din Londra.  Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Suverana trebuie să țină cont de indicațiile medicilor și să renunțe la băuturi alcoolice. Specialiștii i-au interzis să savureze cocktailurile preferate.

Martini a fost înlocuit cu vin

Demetri Walters, somelierul Familiei Regale, a specificat pentru DailyMail că alcool-ul afectează starea suveranei. Martini-ul fiind dăunător pentru articulațiile Reginei Elisabeta.

În locul băuturii preferate, Majestatea Sa poate să-și permită un pahar de vin. Medicii i-au permis câte un pahar.

Citește și O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”

Vinurile care ajung pe masa suveranei sunt alese cu multă atenție de somelierul regal. Demetri Walters a specificat că Majestatea Sa consumă foarte puțin alcool în ultima perioadă de timp.

Viața suveranei e în pericol

Sunt tot mai multe voci care spun că Regina Elisabeta se confruntă cu probleme de sănătate. Se pare că viața suveranei e în pericol.

Majestatea Sa nu a mai putut să participe la ceremonia Sinodului General al Bisericii Anglicane. Acum ceva timp, suverana a fost internată și a ajuns sub vizorul medicilor. Problemele de sănătate, însă, nu au putut să o oprească să participe la botezul strănepoților săi.

Citește și: Lucian, decizie total neașteptată în serialul Adela (Antena 1). Ce ascunde biletul de la Andreea

Familia regală s-a bucurat, zilele trecute, de o sărbătoare. Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, dar și Zara și Mike Tindall și-au botezat copiii, pe August, respectiv pe Lucas, care nu au împlinit încă un an. Potrivit elle, ceremonia a fost una restrânsă și s-a desfășurat la Capela Regală a Tuturor Sfinților din Windsor.

Citește și: Mario Fresh face dezvăluiri despre viitorii socri: „Am tremurat vreo jumătate de an”