Adela Popescu nu mai poate de dorul lui Radu Vâlcan. Cu ce se ocupă vedeta atunci când soțul ei petrece timpul cu „ispitele” în Thailanda

Adela Popescu s-a apucat de cântat. Foto: Facebook/Instagram/Adela Popescu.

Adela Popescu s-a apucat de cântat. De Ziua Națională a României, ascultătorii postului au primit un cadou special de la celebra actrița. Vedeta a susținut un recital special la Radio Zu.

Adela Popescu își alină dorul cântând

Soția lui Radu Vâlcan a interpretat patru piese. Melodiile „NU”, „Privirea ta”, „Bun rămas”, „Mi-e dor de noi” au răsunat în studioul postului și au fost difuzate pe YouTube. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Vedeta și ales o ținută all black și a „concertat” alături de DJ Project. Fanii au fost surprinși de decizia actriței și au susținut-o cu mesaje calde. Ascultătorii au apreciat talentul și vocea Adelei Popescu.

Citește și Cât te costă să fii Kevin. Casa din „Home Alone” poate fi închiriată pentru o noapte

Se pare că prezentatoarea se simte bine și a trecut peste probleme de sănătate. Aceasta a fost dată dispărută de admiratorii emisiunii „Vorbește lumea”. Vedeta a lipsit luni, 29 noiembrie, de pe platoul showului.

Citește și O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”

„Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scutire medicală ca la școală, știți voi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi”, a anunțat Shurubel, luni dimineață, la Pro Tv.

Unde a dispărut Radu Vâlcan

Adela Popescu a revenit cu forță la muncă și nu încetează să se implice în proiecte noi. Radu Vâlcan, soțul vedetei, muncește și el din greu, în Thailanda. Prezentatorul și echipa de filmare a emisiunii „Insula Iubirii” au început să lucreze la cel de-al șaselea sezon.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări”, a anunțat Radu Vâlcan.

Citește și Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!