Sumele uriașe pe care Dorian Popa a ajuns să le câștige pe YouTube. Cântărețul a dezvăluit câți bani face zilnic și lunar

Sumele uriașe pe care Dorian Popa a ajuns să le câștige pe YouTube. Cântărețul a dezvăluit câți bani face zilnic și lunar Foto: Facebook/Dorian Popa.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa câștigă sume uriașe din Instagram și din YouTube. Cântărețul se bucură de milioane de abonați, iar rezultatele vin deja de la sine. Vedeta poate câștiga bani cât pentru o casă din vizualizări, așa cum a declarat chiar el.

Dorian Popa se bucură de multă popularitate în mediul online, iar recent a decis să investească banii și în domeniul imobiliarelor. Cântărețul are inclusiv un plan de business și chiar aspiră să facă o avere impresionantă. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Câți bani câștigă Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa face sume frumușele din vizualizări, iar acestora li se adaugă, cu siguranță, contractele de publicitate și de imagine pe care cântărețul le are.

View this post on Instagram

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

„Fac aproape o casă din vizualizări! O casă nu la preț de vânzare, la preț de construcție, tot e bine! Dacă eram pe monetizarea de afară, nici nu le mai vindeam! Le închiriam, aveam venit pasiv, chiar asta spunea colegul și bunul prieten Dan Negru”, a spus Dorian Popa, pentru Cancan.ro. 

Obrazul fin cu cheltuială se ține, iar Dorian Popa a dovedit clar acest lucru. Cântărețul a dezvăluit și ce haine poartă într-o zi la ce sume ajunge o ținută.

View this post on Instagram

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

„Adidașii sunt Eytys (500 de euro), șosetele sunt Air Jordan, doar vreo 60-70 de lei. Treningul este Versace și a fost 2.100 de euro, 2.500 de euro geaca (Versace), 50.000 de euro ceasul (Rolex), iar colierul l-am primit cadou de la soția mea și este din aur!

Și ochelarii sunt Tom Ford (530 de euro). Îi port cu drag, doar că sunt discromat și ulterior după vreo câteva purtări și după ce m-am îndrăgostit de ei am aflat de la nevastă-mea că-s roz, eu habar n-aveam”, a mai declarat Dorian Popa, pentru sursa citată mai sus.

View this post on Instagram

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

La ce avere visează Dorian Popa să ajungă și ce face cu banii câștigați din YouTube

Deși a adoptat un stil de viață extrem de luxos, Dorian Popa recunoaște că se teme de efemeritatea carierei și a dorit să își investească banii în ceva palpabil. Câtărețul este extrem de conștient de faptul că viața lui nu poate depinde mereu de concerte, mai ales în contextul pandemic, pe care l-a adus ultimii doi ani.

Tocmai de aceea, vedeta a decis să investească banii pe care îi face în imobiliare.

View this post on Instagram

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Pot spune că mă neliniștește ideea de efemeritate a carierei, în sensul că probabil de asta m-am și apucat de construcții, pentru că treaba asta cu social media și vedetism cu ghilimelele de rigoare, că nu suport termenul ăsta, treburile astea sunt atât de volatile, încât nu știi dacă azi ești, dacă mai ești și mâine!

În fiecare noapte mă întrebam eu ce fac, ceva care să fie palpabil și dacă de mâine nu mai există Youtube, sau nu mai există Instagram!? Poate televiziuni vor exista, dar nici acolo n-ai neapărat siguranța că vei fi căutat, că poate apare un val nou de oameni”, a mai spus Dorian Popa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:57 - Imagini de groază din Iran: Un polițist, lovit violent cu picioarele de mai mulți protestatari (video)
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”