Dorian Popa s-a reprofilat: „Îmi place foarte mult să fiu pe șantier”. Îl mai vedem pe YouTube?

Dorian Popa s-a lansat în lumea afacerilor. Foto: Facebook/Dorian Popa.

Dorian Popa este unul dintre celei mai de succes interpreți din showbizul românesc. Vedeta muncește mult, dar și câștigă sume uriașe de bani.

Dorian Popa s-a lăsat de muzică?

Vedeta se bucură de un adevărat succes în mediul online. Contractele cu branduri îi aduc mii de euro, însă, acesta nu se oprește doar la activitatea pe rețelele de socializare. Artistul concertează și mai nou, construiește case. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Dumnezeu este așa cum ar trebui să credem, cu ochii pe noi, ne ajută și ne susține. Eu sunt foarte aglomerat chiar dacă, într-adevăr, nu mai sunt așa de multe spectacole. Eu am un spectacol chiar weekendul viitor, în Padova, Italia, unde cânt la un club, pentru că acolo nu sunt restricții, oamenii sunt vaccinați, au înțeles ce e de înțeles și chiar sper că într-o bună zi și noi vom putea depăși acest moment greu”, a declarat Dorian Popa pentru Impact.

Rețeta succesului vine de la Dorian Popa

Vedeta se implică activ în construirea locuințelor. Acesta a investit mulți bani în domeniul imobiliarelor și speră să ajungă la câștiguri mari. Artistul pune mare accent pe calitatea caselor construite și abia așteaptă să le vândă.

„Sunt foarte prins în fiecare zi pe șantier, pentru că lucrurile merg extrem de bine, deși Doamne-Doamne ne-a scuturat și acolo, pentru că există anumite scumpiri ale materialelor, scumpiri de până la 300 la sută, însă cine-și dorește cu adevărat să muncească și-și dorește să nu se lase răpus, depășește orice obstacol„, a mai adăugat Dorian Popa.

Dorian Popa petrece mult timp pe șantier

Influencerul recunoaște că îi este greu să facă fața provocărilor, dar acesta nu se lasă bătut.

„Nu sunt perioade ușoare din viețile noastre, sunt lucruri ieșite din normal, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm, să ne dăm bătuți, să plecăm capul, să ne lamentăm, ca să mă exprim civilizat”, a remarcat Dorian Popa pentru sursa citată.

Starul spune că este nevoit să fie și un șef de șantier ca să controleze personal construirea celor șase case din complexul rezidențial pe care l-a înființat.

„Sunt șase căsuțe pe care le construiesc pentru a le vinde. Sunt foarte bucuros că așa cum mi-am propus, am reușit să închid exterioarele înainte de a veni frigul. Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să le pun polistirenul și să le închidem cu adeziv, urmând ca în următoarele două săptămâni să ne apucăm de tot ce înseamnă instalații termice, sanitare și electrice. Sunt și șef de șantier, este o superbitate de meserie, îmi place foarte mult să fiu pe șantier. Și-n altă ordine de idei și urmăritorii mei mi-au dovedit o afinitate pentru asta, plăcând-le foarte mult vlogurile pe care le fac”, a conchis Dorian Popa.