Dorian Popa a fost văzut alături de Rihanna și Will Smith. Cei trei pregătesc un proiect comun?

Dorian Popa a fost internat de urgență Foto: Facebook/Dorian Popa.

Dorian Popa este plecat într-o deplasare. Vedeta se află în Turcia, unde trebuie să muncească, dar și să se distreze. Celebrul „Hatz” a fost văzut, recent, în compania cântăreței Rihanna, apoi lor li s-a alăturat și actorul Will Smith. Cei trei s-au întâlnit…în muzeu.

Ce îl leagă de celebritățile din SUA

Dorian Popa a vizitat muzeul figurilor de ceară și a făcut poze cu mai mulți reprezentanți ai showbizului. Bloggherul a postat pe rețelele sociale câteva imagini cu figurine de ceară. Exponatele sunt identice vedetelor și pot fi confundate cu persoanele reale.  Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„M-am întalnit cu @badgalriri , @leonardodicaprio , @willsmith si #MarlynMonroe 😱 SEAMANA ⁉️”, a glumit Dorian Popa pe Instagram. Acesta s-a pozat și cu Will Smith, regizorul peliculei „King Richard”.

Citește și Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”

Influencerul a  recunoscut, acum ceva timp, că a fost lovit de noul coronavirus. Artistului îi este greu să facă fața provocărilor, dar acesta nu se lasă bătut.

„Nu sunt perioade ușoare din viețile noastre, sunt lucruri ieșite din normal, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm, să ne dăm bătuți, să plecăm capul, să ne lamentăm, ca să mă exprim civilizat”, spunea  Dorian Popa

Faimosul „Hatz” și-a schimbat meseria

Bloggerul a fost nevoit să  se reprofileze și să lucreze ca șef de șantier. Vedeta  a controlat personal construirea celor șase case din complexul rezidențial pe care l-a înființat.

Citește și Gina Pistol, invidiată de mii de femei. Smiley a surprins-o din nou!

„Sunt șase căsuțe pe care le construiesc pentru a le vinde. Sunt foarte bucuros că așa cum mi-am propus, am reușit să închid exterioarele înainte de a veni frigul. Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să le pun polistirenul și să le închidem cu adeziv, urmând ca în următoarele două săptămâni să ne apucăm de tot ce înseamnă instalații termice, sanitare și electrice. Sunt și șef de șantier, este o superbitate de meserie, îmi place foarte mult să fiu pe șantier. Și-n altă ordine de idei și urmăritorii mei mi-au dovedit o afinitate pentru asta, plăcând-le foarte mult vlogurile pe care le fac”, a conchis Dorian Popa.

Citește și Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)