Dorian Popa se lasă de cântat? Vedeta a descoperit o altă sursă de venit. Îi aduce milioane de lei

Dorian Popa s-a lansat în lumea afacerilor. Foto: Facebook/Dorian Popa.

Dorian Popa nu încetează să epateze. Artistului îi place un mod de viață luxos și extravagant. Celebrul „Hatz” nu ascunde faptul că este plătit în mii de euro. Vedeta s-a lansat în lumea afacerilor și a decis să se dedice domeniului de construcții.

Sume uriașe de bani din offline și online

Postările lui Dorian Popa provoacă discuții aprinse în rândul internauților. Vedeta postează imagini în care sunt etalate elemente de lux din viața pe care o duce. Mașini, imobiliare, bijuterii scumpe pot fi admirate pe rețelele de socializare . Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Adela Popescu, singură acasă, de sărbători. Radu Vâlcan i-a dat o lovitură cruntă

Dorian Popa s-a lăudat, recent, cu  noua sa achiziție, un apartament de lux.  Interpretul îl va închiria în regim hotelier. Vedeta este de neoprit.   Vloggerul planifică să construiască și un complex rezidențial.

„Sunt foarte prins în fiecare zi pe șantier, pentru că lucrurile merg extrem de bine, deși Doamne-Doamne ne-a scuturat și acolo, pentru că există anumite scumpiri ale materialelor, scumpiri de până la 300 la sută, însă cine-și dorește cu adevărat să muncească și-și dorește să nu se lase răpus, depășește orice obstacol”, explica Dorian Popa, acum ceva timp.

Citește și Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”

Dorian Popa nu câștigă mult numai datorită talentului și pieselor de Top. Artistul a intrat și în lumea afacerilor ca să investească tot ce a adunat până acum. Acum ceva timp, interpretul spunea că veniturile lui provin din activitatea din mediul online. Acesta având peste două milioane de urmăritori pe Instagram.

Citește și Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”

„Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa”, a mărturisit Dorian Popa lui Cătălin Măruță.

Dorian Popa a dat scenă pe șantier

Vloggerul recunoaște că YouTube-ul este viața lui, unde este mai natural și mai real. Dorian Popa câștigă în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15 mii de pe Instagram și în jur de 20-25 de mii de euro de pe YouTube.

Citește și Se dă bătălia vedetelor la „Survivor”. Apariții neașteptate pe platoul showului: „Dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”

Vedeta se bucură de un adevărat succes în mediul online. Contractele cu branduri îi aduc mii de euro, însă, acesta nu se oprește doar la activitatea pe rețelele de socializare. Artistul concertează și mai nou, construiește case.

„Dumnezeu este așa cum ar trebui să credem, cu ochii pe noi, ne ajută și ne susține. Eu sunt foarte aglomerat chiar dacă, într-adevăr, nu mai sunt așa de multe spectacole. Eu am un spectacol chiar weekendul viitor, în Padova, Italia, unde cânt la un club, pentru că acolo nu sunt restricții, oamenii sunt vaccinați, au înțeles ce e de înțeles și chiar sper că într-o bună zi și noi vom putea depăși acest moment greu”, a declarat Dorian Popa pentru Impact.

Citește și Alexandra Ungureanu, terorizată de Marius Moga: „Mă durea”. Ce i-a făcut artistul

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Urmăriți B1TV.ro și pe