Ianis Hagi, primul mesaj după operație: „Voi reveni mai bun ca niciodată” / Ce a spus noul selecționer al naționalei, Edi Iordănescu, despre mijlocașul lui Rangers (VIDEO)

Ianis Hagi, primul mesaj după operație: „Voi reveni mai bun ca niciodată” / Ce a spus noul selecționer al naționalei, Edi Iordănescu, despre mijlocașul lui Rangers (VIDEO)
Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente vineri, 21 ianuarie 2022, în victoria lui Rangers cu Stirling din Cupa Scoției. Foto: Facebook

Ianis Hagi a transmis un prim mesaj după operație și, deși a recunoscut că „vor fi deopotrivă vremuri grele la orizont”, s-a arătat optimist și motivat să revină pe teren „mai bun ca niciodată”.

Ce a spus Ianis Hagi în primul mesaj după operație

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente după șaisprezecimea de Cupa Scoției cu Stirling, partidă care s-a jucat vineri și care s-a încheiat cu victoria facilă a lui Rangers, scor 4-0. Între timp, internaționalul român a fost operat.

„Salutare tuturor! După operația de succes de ieri, aș dori să îi mulțumesc doctorului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat și motivat să încep călătoria care mă așteaptă. Știu că vor fi deopotrivă vremuri grele la orizont, dar în mod clar văd acest lucru ca pe o oportunitate de a mă descoperi și de a mă dezvolta ca persoană și fotbalist, și voi reveni mai bun ca niciodată. Drumul către recuperare începe. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!”, a scris Ianis Hagi, marți, pe Facebook, în limba engleză.

Edi Iordănescu, noul selecționer al echipei naționale: Este o pierdere importantă

Despre situația lui Ianis Hagi a vorbit și noul selecționer al naționalei, Edi Iordănescu, care spune că mijlocașul lui Rangers este „o pierdere importantă” pentru prima reprezentativă.

„Sunt la curent cu această veste proastă atât pentru el, cât şi pentru noi toţi. Vreau să vorbesc cu Ianis în cât mai scurt timp. El reprezintă o pierdere importantă pentru că este un jucător cu foarte mult potenţial, un jucător care a început să devină o certitudine pentru echipa naţională. El traversa o perioadă foarte bună în tricoul României şi cu siguranţă absenţa lui ne va afecta, dar trebuie să îi fim alături. E important să fie susţinut şi apoi să avem răbdarea cu el pentru a-l recâştiga. Din păcate, în fotbal sunt şi astfel de lucruri pe care nu le poţi controla, în cazul lui foarte mult ghinion”, a declarat Edi Iordănescu, marți, în conferința în care a fost prezentat oficial.

Urmăriți B1TV.ro și pe