Cum arată Andreea Raicu când nu o vede nimeni. Vedeta șochează din nou!

Andreea Raicu șochează din nou. Foto: Facebook/Andreea Raicu.

Andreea Raicu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. La 44 de ani, vedeta arată de milioane și face ravagii în mediul online.

Fără make-up și fără griji

Andreea Raicu este invidiată de mii de femei. Aceasta arată impecabil și nu încetează să lucreze la aspectul său fizic. Vedeta publică mai multe poze fără make-up și nu se rușinează de imaginea sa. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și  Lady Gaga, criticată dur de Patrizia Gucci: „Este o problemă de bun-simț și de respect”

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză. A fost o săptămână plină, intensă, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto și filmări zilnic care au dus la ten extrem de obosit. Sunt zile bune și zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu. Însă niciunele nu ne definesc. E atât de important să le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper să nu uiți niciodată asta”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu, invidiată de mii de femei

Vedeta a fost susținută de sute de urmăritori, care i-au trimis mesaje emoționante și i-au pus like-uri în semn de solidaritate. Se pare că femeia nu este complexată de felul în care arată și se bucură de ocazii în care poate să fie cât mai naturală.

Citește și Petrică Mâțu Stoian a primit, post-mortem, o distincție importantă: „Îi vom păstra vie memoria în gândurile și inimile noastre”

Andreea Raicu reușește să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, dar recent a dezvăluit că a avut parte și de provocări în cariera sa. Una dintre ele este chiar oferta de la Playboy. Vedetei i s-a oferit, în trecut, suma de 100.000 de euro ca să pozeze în celebra revistă.

„100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a declarat Andreea Raicu, la Măruță.

Citește și Adela Popescu, dată dispărută. Vedeta a lipsit de la „Vorbește lumea”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)