Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască

Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască
Foto: Instagram @djokernole

Novak Djokovic a avut, miercuri, prima sa ieșire publică după întoarcerea acasă, în Serbia. Tenismenul a încercat aproape două săptămâni să-și asigure participarea la Australian Open, el nefiind vaccinat anticoronavirus. După un scandal care a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume, el tot nu a avut câștig de cauză, așa că a revenit în Serbia fără a face declarații. A apărut, însă, în public miercuri și s-a fotografiat cu mai multe persoane. Tot fără mască.

Novak Djokovic, prima apariție în public după întoarcerea din Australia

Novak Djokovic a mers la biserica Ruzica din fortăreața Kalemegdan, pentru a participa la liturghia Bobotezei, sărbătorită în Serbia pe rit vechi, scrie digisport.ro, citând Telegraf.

Sportivul s-a și fotografiat cu unii dintre enoriași. Nici de data asta el nu a purtat mască.

Djokovic, dezamăgit că nu a putut juca la Australian Open

După ce justiția australiană a decis definitiv că trebuie expulzat din țară, căci nu e vaccinat anti-COVID, Novaj Djokovic a transmis un comunicat în care s-a arătat dezamăgit că nu va putea participa la Australin Open. Altfel, el nu a dat nicio declarație presei nici la revenirea în Serbia.

„Sunt extrem de dezamăgit, dar respect decizia!”, a transmis numărul 1 ATP.

El ar putea avea și probleme cu sponsorii după incidentul din Australia și riscă să rateze și alte turnee pentru că refuză să se vaccineze.

Tatăl său acuză că e nedreptățit și pus la zid. Acesta a vorbit despre „tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume” și „50 de gloanțe în pieptul lui Novak”.

Urmăriți B1TV.ro și pe