Este sau nu cel mai nou cuplu din serialul Adela?! Oana Moșneagu a dezvăluit ce relație au Mara Oprea și Alexandru Dunaev

Este sau nu cel mai nou cuplu din serialul Adela?! Oana Moșneagu a dezvăluit ce relație au Mara Oprea și Alexandru Dunaev
Este sau nu cel mai nou cuplu din serialul Adela?! Oana Moșneagu a dezvăluit ce relație este între Mara Oprea și Alexandru Dunaev / Foto: captură video Adela

Serialul Adela a cucerit rapid inimile fanilor, iar publicul a fost curios să știe ce relații există, de fapt, între personajele de la Antena 1. De multe ori s-a spus că Mara Oprea și Alexandru Dunaev formează un cuplu, iar clarificările vin din partea actriței Oana Moșneagu, colega lor de platou.

Mara Oprea și Alexandru Dunaev interpretează două dintre personajele principale ale serialului, iar în povestea difuzată la Antena 1, într-un final, Adela și Mihai devin un cuplu. Având în vedere acest deznodământ, dar și faptul că amândoi sunt singuri, fanii au început să își pună întrebări cu privire la povestea reale dintre cei doi.

Citiți și: Gina Pistol, invidiată de mii de femei. Smiley a surprins-o din nou!

Oana Moșneagu i-a dat de gol pe Mara Oprea și Alexandru Dunaev?! A spus ce relație este între ei

Recent, actrița Oana Moșneagu a vorbit deschis despre relația pe care Mara Oprea și Alexandru Dunaev o au, în spatele camerelor de filmat de la Snagov. Andreea, fata rea din serial, a povestit cum s-au apropiat cei doi, dar mai ales ce se întâmplă între ea și Vlad Gherman.

Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm Adela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a spus Oana Moșneagu pentru Viva.

Citiți și: Doliu în Familia Regală. Regina Elisabeta, distrusă de o pierdere imensă

Oana Moșneagu se iubește sau nu cu Vlad Gherman

Se pare că între cei patru actori este o frumoasă prieteni. Adesea s-a scris că Oana Moșneagu ar trăi, la rândul ei, o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu și mai ales colegul ei de platou, Călin.

Cei doi joacă în serialul Adela, iar surse apropiate ar fi vorbit despre o posibilă poveste de iubire, dar chiar și așa, nici Oana și nici Vlad nu au confirmat relația.

Adela și Mihai, un cuplu în viața reală?!

Vestea că Mara Oprea și Alex Dunaev formează un cuplu a mai apărut în presă. Actorul a acordat în trecut un interviu pentru Okmagazine, în care nu a confirmat, dar nici nu a negat o presupusă relație între el și actrița ce o interpretează pe Adela.

„„Orice zvon, dacă are o bază, se alimentează de la sine, nu trebuie să faci tu nimic. În plus, orice adevăr iese la lumină, publicul vede tot. Şi nu iartă”, a povestit Alexandru Dunaev, pentru Okmagazine.ro.

Citiți și: Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”

Urmăriți B1TV.ro și pe