Filmul „Singur acasă” are un concurent. Românii și-au ales favoritul

A boy called Christmas, cel mai privit film în România. Foto: Facebook, Instagram/A boy called Christmas.

Se pare că românii s-au plictisit de „Singur acasă” și vor să îl înlocuiască cu un alt film. Tot mai mulți se îndreaptă spre platforma Netflix, care a pregătit o mulțime de pelicule captivante pentru orice gust și vârstă.

O poveste magică și captivantă

„Un băiat numit Crăciun” este pelicula care a ajuns în fruntea clasamentului Netflix. Tot mai mulți utilizatori ai platformei preferă să petreacă serile de iarnă privind producția platformei. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Senzații tari pentru Paul Surugiu. Fuego nu a făcut niciodată așa ceva: „Mama mi-a spus să nu am fițe de vedetă”

Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat, pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil, scrie cinemagia.

Filmul îi are în distribuție pe Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (voce), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent și Maggie Smith.

Cel mai scump film în istoria companiei

„Red Notice” este considerat cel mai scump film produs de Netflix, lansat pe celebra platformă de entertainment. Carismaticul Ryan Reynolds, distribuit în rol principal, alături de puternicul Dwayne Johnson și superba Gal Gadot, a oferit primele comentarii înainte de lansarea lungmetrajului. Vedeta a precizat că a bifat o colaborare excelentă cu cei doi parteneri de filmare, de care-l leagă o relație de prietenie. Canadianul a dezvăluit că se cunoaște cu Dwayne Johnson și Gal Gadot de peste zece ani.

Citește și Turneul trupei „Spice Girls”, sub semnul întrebării. Victoria Beckham se împotrivește

„Suntem marcaţi de o cultură a hiperproductivităţii, în care trebuie să muncim tot mai mult şi cu tot mai multă disciplină… Uneori poate fi profitabil, însă trebuie să te mai şi opreşti, că nu suntem făcuţi doar pentru muncă (…) Acum îmi doresc cel puţin 11 luni pe care să le petrec împreună cu familia mea”, a remarcat, acum ceva timp, Ryan Reynolds.

Citește și Bobiță din serialul „Las fierbinți” s-a apucat de dans. Toma Cuzin s-a oferit să-l ajute

Urmăriți B1TV.ro și pe