Irina Tănase își alege rochia de mireasă. S-a împăcat cu Liviu Dragnea?

Irina Tănase își alege rochia de mireasă. S-a împăcat cu Liviu Dragnea?
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase și Liviu Dragnea nu mai formează cuplu. Cei doi au trăit o poveste de dragoste, însă, relația s-a încheiat. Tânăra îl aștepta să iasă din închisoare, dar se pare că fericirea nu a durat mult.

Unde a fost surprinsă Irina Tănase

Fosta lui Liviu Dragnea a fost surprinsă, recent, într-un atelier de rochii de mireasă. Se pare că femeia are intenții serioase. Aceasta a fost văzută într-un salon de mariaj, alături de afacerista Camelia Negrea.

Citește și Mircea Badea şi-a comandat parfumuri online. A venit curierul, a desfăcut pachetul.. dar şoc! A pus mâna pe telefon şi a făcut imediat o plângere…

Potrivit click.ro, Irina Tănase a vizitat atelierul de rochii de mirese chiar de Moș Nicolae. Salonul îi aparține Cameliei Negrea. Tânăra a probat mai multe ținute de nuntă.

Cei doi s-au împăcat?

Sursele click au aflat  au observat că Irina Tănase a coborât din automobilul X5, cu numere de Teleorman. Autovehiculul face parte din bolidul de lux al lui Liviu Dragnea. Mai mult, Irina Tănase a fost însoțită chiar de șoferul personal al lui Liviu Dragnea.

Citește și Doliu în lumea muzicii. John Miles a plecat la ceruri

„E posibil ca cei doi să fi luat legătură între timp. Nimeni nu știe, deocamdată, nimic. Ea este foarte secretoasă în ceea ce privește relația cu el, de asta nici nu vrea să iasă cu declarații. Este nevinovată și știe că nu a greșit cu nimic. A fost la atelierul Cameliei Negrea, da, avut ceva treabă acolo. Ea și Liviu vorbeau de nuntă înainte. Poate au anulat o comandă, ori s-a dus chiar la o probă de rochie. Nu știm exact motivul”, au afirmat sursele apropiate ex-partenerilor pentru click.

Liviu Dragnea s-a retras

Povestea de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a încheiat, iar fostul lider PSD se pare că a luat și o decizie radicală imediat după separare. Chiar de ziua onomastică, pe 6 decembrie, politicianul era la Alexandria, dar nu ar fi fost însoțit de nimeni, petrecând singur, notează Cancan.ro.

Fostul lider PSD s-ar fi retras în vila de la Alexandria, Teleorman, acolo unde a petrecut singur ziua onomastică. Pe Liviu Dragnea l-ar fi contactat doar câteva rude să îi transmită urări, iar Irina nu i-a fost alături.

Citește și Primele probleme pentru Nicole Cherry, după ce a devenit mamă: ,,Momentul când am luat-o în brațe a fost unic”