„Las Fierbinţi” împlineşte 10 ani de când se filmează la Pro TV. Cum arătau Celentano şi colegii lui în 2012

La Fierbinţi împlineşte 10 ani de când se filmează la Pro TV. Cum arătau Celentano şi colegii lui în 2012. Foto: Facebook/Las Fierbinti.

Las Fierbinți este una dintre cele mai apreciate și urmărite emisiuni din România. Mii de telespectatori așteaptă cu sufletul la gură să afle povestea personajelor îndrăgite.

Când a fost lansat primul episod

Celebrul serial a fost lansat în martie 2012, iar distribuția a rămas neschimbată timp de zece ani. Producția a ajuns la cel de-al 19-lea sezon. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Doliu în lumea muzicii. John Miles a plecat la ceruri

Primul episod al serialului „Las Fierbinți” a fost difuzat acum nouă ani. Acesta a început cu o nuntă cu un final neașteptat. Au urmat alegeri local din Fierbinți. Totul s-a ales cu glume și mult gaz și de necaz.

Din distribuția primului episod au făcut parte: Adrian Văncică, Alina Chivulescu, Constantin Diță, Leonid Doni, Mihai Rait Dragomir, Anca Dumitra, Gheorghe Ifrim, Kana Hashimoto, Mihai Bobonete, Maria Junghietu, Horațiu Mălăele, Mihai Mărgineanu, Maia Morgenstern, Tudorel Popa, Gabriela Popescu, Toma Cuzin, Ecaterina Țugulea, Valentin Uritescu, Radu Zetu și Gigel Frone.

Dramele actorilor

Celentano este personajul care l-a făcut extrem de cunoscut pe actorul Adrian Văncică, Rolul din Las Fierbinți l-a adus în casele tuturor românilor, dar i-a creat și o serie de probleme în viața personală. Faptul că lumea îl recunoștea doar pentru rolul unui bețiv, deși se bucură de o carieră impresionantă pe scenă, îl enerva la culme pe actorul Adrian Văncică.

Citește și Mircea Badea şi-a comandat parfumuri online. A venit curierul, a desfăcut pachetul.. dar şoc! A pus mâna pe telefon şi a făcut imediat o plângere…

Adrian Văncică îi dă viață personajului Celentano din Las Fierbinți de aproape un deceniu. Prezent încă din primul sezon, bețivul din Fierbinți a intrat rapid la sufletul fanilor, iar așa au început și problemele pentru celebrul actor.

„Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni și li se pare normal să bem”, a mărturisit actorul.

Ce au ascuns Bobiță și Aspirina

Celebrul Bobiță din Las Fierbinți s-a apucat de dans. Actorul a fost sprijinit și îndrumat chiar de fostul dansator profesionist, Toma Cuzin. Toma Cuzin a fost invitatul podcastului lui Mihai Bobonete. Cei doi au învățat împreună mișcări de dans. Se pare că fostul dansator nu și-a pierdut forma și poate să ofere lecții pentru începători.

Actrița Mirela Oprișor a povestit în trecut cum s-a desfășurat adolescența ei la Brașov, într-un cartier muncitoresc din oraș, în care locuia. Vedeta a recunoscut încă de la început că a fost diferită față de celelalte fete pe care le cunoștea și își dorea mai mult pentru ea, voia să cunoască cât mai multe lucruri și mai ales să meargă la facultate.

Citește și Primele probleme pentru Nicole Cherry, după ce a devenit mamă: ,,Momentul când am luat-o în brațe a fost unic”

Înainte de Revoluție, în cartierul în care a copilărit actrița din serialul de la Pro TV dacă nu erai măritată la 17 ani, erai oaia neagră a familiei, așa că Mirela a ales să provoace o dramă în familie, dar să își urmeze visul și să meargă la facultate.

„În cartierul meu muncitoresc dacă nu te măritai la 17-18 ani era dezastru pentru părinți, erai considerat oaia neagră a familiei. Ăsta era cursul firesc atunci. Mai era facultatea, dar nu era pentru toate familiile. Ai mei au înțeles asta. Exista sufrageria Doina, o avea tot blocul, iar jos, sub vitrină, era un dulap în care mamele adunau zestrea pentru fete, lenjerii, seturi de tacâmuri și farfurii. În toate casele vecinilor vedeam asta”, a povestit actrița.

Citește și Nea Marin, în pericol în propria emisiune?! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au pus gând rău de la prima ediție (VIDEO)